MO13-1: gelijkspel tegen Hoofddorp

Voor de MO13-1 stond in de vroege ochtend de thuiswedstrijd tegen Hoofddorp MO13-1 op het programma. In de najaarscompetitie en een toernooi bij HBC kwamen we dit team ook al tegen, dat betrof altijd leuke wedstrijden, maar ook hetzelfde niveau.

Ook afgelopen zaterdag werd het weer een leuke wedstrijd, de 1ste helft waren we sterker maar we waren niet goed aan de bal, verkeerde passes, en de aannames waren niet goed, er ontstonden wat kleine kansjes maar echt uitgespeelde kansen waren er niet, we konden ook niet gebruik maken van de kleine keepster die zei in het doel hadden staan, dus we gingen rusten met een 0-0 ruststand.

De 2e helft gaf aanvankelijk hetzelfde spelbeeld, maar hun kleine keepster hadden ze gewisseld en stond nu in de spits, ze was moeilijk af te stoppen in de spits, veel snelheid hadden ze voorin in de 2e helft, oppassen dus voor de counter. De enigste grote kans in de 2e helft kwam van Julie maar miste doordat de bal op het slechte veld opstuiterde. Hoofddorp schoot nog op de lat, de brilstand werd ook de eindstand. Op basis van de 1ste helft hadden we voor moeten staan, de 2e helft kwamen we ondanks we sterker waren af en toe goed weg.

Dit was voor de MO13-1 de laatste competitie wedstrijd. Er staat nu nog het KiKa Alliance Jeugdtoernooi en een toernooi bij vv De Meern op het programma.