MO13-1 wint toernooi bij ADO`20 in Heemskerk

Altijd leuk om een toernooi te spelen zo net voor de Pasen. Ook dit keer reisde de MO13-1 af naar Heemskerk. ADO`20  organiseerde voor het eerst een Meiden/vrouwen toernooi. Zaterdag begon ook de meivakantie, een aantal speelsters uit de MO13-1 konden helaas niet meedoen ivm de vakantie, de helft van het team was er wel: Cedi, Emmy, Noëll, Luna, Donna en Welmoed aangevuld met Sara en Jolijn en uit de MO11 die waarschijnlijk volgend seizoen naar de MO13 gaan Luna, Iva, Lara en Halina.  Dus 12 speelsters.

De 1ste wedstrijd ging tegen Schagen MO13-2, het is afwachten hoe het de meiden uit de MO11 het zouden doen, al gelijk vanaf de 1ste wedstrijd leek het op een ingespeeld team, leuk om te zien, het was warm, dus lekker al die bezwete koppies te zien. De wedstrijden duurden 2x12,5 minuut. Tegen Schagen MO13-2 werd het uiteindelijk een makkelijke overwinning van 3-0, doelpunten van Welmoed (2x) en Jolijn. Daarna stond gelijk alweer de 2e wedstrijd op het programma tegen IJmuiden MO13-2. We speelden een goede wedstrijd, onze meiden wonnen met 1-0 door een doelpunt van Welmoed. Als de laatste wedstrijd gewonnen wordt dan kunnen we de cup met de grote oren mee richting Haarlem nemen. De laatste wedstrijd ging tegen ADO`20 MO13-2. Onze verdediging stond als een huis, de eerste twee wedstrijden werd er weinig weggegeven. De vermoeidheid speelde de laatste wedstrijd op kwam ook mede door het warme weer. Uiteindelijk hielden we het goed vol door ook de laatste wedstrijd te winnen met 1-0, wederom een doelpunt van Welmoed, zodoende werden onze meiden als groepswinnaar gekroond en konden we tevreden huiswaarts keren met de mooie bokaal op zak.

Prima gespeeld meiden, ook met name de meiden die voor het eerst op het grote veld speelden, een mooie ervaring!!