MO13-1: Uiteindelijk makkelijke zege

Voor de MO13-1 stond er afgelopen zaterdag om 12 uur in Bennebroek de wedstrijd tegen BSM MO13-1 op het programma. Bij winst lopen we verder uit op BSM dat 5e staat , bij verlies worden we ingehaald door BSM. Het was toch billen knijpen, want krijgen we wel genoeg speelsters op de been.

Eén of 2 meiden die de afgelopen week ziek waren maar ook 3 meiden die er in ieder geval niet bij zouden zijn maar ook 2 blessuregevallen, kunnen ze wel een groot gedeelte van de wedstrijd spelen.  Omdat we bijna met dezelfde shirts als BSM speelden, trok BSM hun reserve gele shirts aan. Prima geregeld. Vanaf minuut 1 waren onze meiden boven verwachting de bovenliggende partij. Er werd redelijk goed samengespeeld, het was alleen de vraag wanneer valt de 1ste treffer voor onze meiden. We speelden goed op de helft van de tegenstander. Na ruim een kwartier spelen viel de 0-1 door een afstandsschot buiten het strafschopgebied 0-1.  De ban was gebroken want niet veel later was het 0-2 door Toni. Dit was ook de ruststand. De 2e helft begonnen we wat slordig maar pikten het gauw weer op. Er werd goed gespeeld door onze meiden, na 20 minuten in de 2e helft viel dan eidelijk de 0-3 door Milla die goed voor de tegenstandster kwam. Niet veel later was het Welmoed die de welverdiende eindstand op 0-4 bepaalde, vlak voor tijd was het Dewi die de paal raakte maar dit was een mooie uiteindelijk makkelijke (omdat de meiden zo goed speelden) overwinning. De meiden die met blessures kampten en die afgelopen week ziek waren hielde zich uiteindelijk goed. Met deze overwinning bereikten we de 3e plaats.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Overbos!!!!