MO17-1 uit bij Kadoelen: 2-2

Na de zege op ’t Gooi moesten de meiden proberen de punten te pakken in Amsterdam. Kadoelen stond in punten gelijk, ons doelsaldo was iets beter. We misten Belle, Pien en Sterre en Eef kon – gelukkig weer - een deel van de wedstrijd meespelen. Noa viel in.

We beginnen wel vaker slap, maar nu overtroffen we ons zelf. Gelukkig wist Kadoelen er vooral gedrevenheid tegenover te zetten, al hadden ze een paar gevaarlijk aanvallers die af en toe dreigend op Amber afstevenden. De normaal zo soevereine backs Luca en Jessica hadden hun handen meer dan vol. En ook het middenveld met Hannelore, Imke, Uzza en Anna miste de gebruikelijke scherpte. Voorin kwamen we er niet echt aan te pas; Lize en Noa lagen behoorlijk aan banden. Kortom, het was een klein wonder dat we toch met een 0-1 voorsprong leken te gaan rusten. Esther, met Lune de uitblinker, kopte een prima corner van Noa in. Net voor rust begingen we echter een overtreding en hun spits dook (niet voor de laatste keer) gretig naar de grond. De vrije trap werd uitstekend ingeschoten.

In de tweede helft werd ons spel er niet beter op. De ene na de andere pass belandde buiten de lijnen en ook onze gebruikelijke duelkracht werd pas in het laatste deel van de tweede helft zichtbaar. Dat was nodig ook want door geklungel achterin kwamen we zelfs 2-1 achter. De gelijkmaker kwam uit de lucht vallen. Een uitstekende dieptepass van Lune werd door Noa schuin voor de goal aangenomen en uit moeilijke hoek ijskoud benut. Haar eerste goal en vast niet de laatste. In de laatste 10 minuten werden wij pas echt sterker. Anna schoot helaas over en een slimme pass van Lize kon door Noa net niet tot een doelpunt gepromoveerd worden.

Het bleef dus 2-2. Een terechte uitslag, maar geen beste wedstrijd.