MO13-1 boekt monsterscore op in en tegen Zandvoort 0-10

Op deze vroege zaterdagochtend werd er afgetrapt tegen Zandvoort MO13-1. De meeste speelsters van Zandvoort kwamen we 2 jaar geleden ook al tegen met de MO11. Tijdens trainingen afgelopen week hebben we gehamerd op het goed passen naar een medespeelster en vooral de corner dat er goed gedekt moet worden want dat ging de afgelopen weken niet echt goed.
Enfin klokslag 9 uur werd er afgetrapt in en tegen Zandvoort onder een lekker herfstzonnetje, onder prima omstandigheden, geluk dat we vroeg speelden want het zou een warme dag gaan worden. Ook nu weer hadden we 15 speelsters, dus 4 wissels. We begonnen zo als vertrouwelijk met Sara op doel, achterin met Laura, Keet, Emmy en Helena, middenveld: Ronja, Noell, Luna en ons aanvalstrio was: Seniz, Welmoed en Milla. We gingen in groepjes van 4 wisselen om de 10 minuten. Eventjes in de wissel zijn: Dewi, Cedi, Donna en Julie. We hebben een team die erg graag wil spelen, jammer dat we er geen 15 speelsters kunnen opstellen. Zandvoort MO13-1 was een team dat stijf onderaan stond, de afgelopen weken wonnen we wel onze wedstrijden maar met nipt verschil. Afgelopen zaterdag moest het maar eens gebeuren, veel scoren was de opdracht, de 1ste helft was al duidelijk dat we veruit de bovenliggende partij waren, na 10 minuten was het raak 0-1, Welmoed was de doelpuntenmaakster. We konden de 1ste helft al gaauw zien dat de praatsessies afgelopen trainingen nut hebben gehad, de meiden hebben het goed opgepikt. De doelpuntenmachine denderde voort, Welmoed scoorden de eerste 3 doelpunten dus dat betekende een zuivere hattrick, ook Ronja was succesvol de 1ste helft 0-4, dat tevens de ruststand werd. De 2e helft was het noodzaak om het vast te houden en niet als vorige week te verslappen. De tweede helft kregen Luna en Donna ook enorme kansen maar hun schoten belandden op hun tegenstander inhet overvolle strafschopgebied. Het duurden even maar Milla was succesvol met de 0-5. De 2e helft werd de storm op het doel van Zandvooort steeds heftiger, want binnen de kortste keren liepen we uit van 0-5 naar 0-10 door doelpunten van opnieuw Welmoed, haar 4e van de wedstrijd, ook na het 6e doelpunt konden we een hattrick noteren voor Dewi, die de 0-7, 0-8 en 0-9 (alle 3 van afstand) binnenschoot en een seconde voor tijd was het Ronja die de telraam op 0-10 liet eindigen.
We kunnen met z`n allen terugkijken op een goede wedstrijd van onze meiden, ik denk wel onze beste wedstrijd, we worden steeds beter, op dit moment klimmen we naar de top van de ranglijst, gedeelde 3e plaats in deze leuke competitie waar iedereen van iedereen kan winnen.
Volgende week organiseren we geen oefenwedstrijd maar we gaan ff genieten van een welverdiende vrije zaterdag. Over 2 weken wacht de topper in en tegen Velsen (Velsen staat op 1 punt) bovenaan de ranglijst…..