MO13-1 uitgeschakeld in de beker

De afgelopen drie wedstrijden waren officieel bekerwedstrijden, echter voor de MO13-1 ook een gelegenheid om te kijken naar de posities voor zeker de 1ste jaars die uit de MO11 komen.

We zien elke week dat het beter gaat, iedereen wil spelen, ook vandaag weer, 15 speelsters op het wedstrijd formulier, echter bij IJmuiden MO13-1 onze tegenstander van vandaag die hadden 15 speelsters ingevuld, terwijl er 17  waren. Echter de coach gaf aan dat hij er  twee  niet liet spelen, maar iedereen speelde, dus de 2e helft moesten er twee achter de hekken plaatsnemen.

Enfin IJmuiden won de afgelopen twee wedstrijden met ruime cijfers, het waren lange speelsters, die soms erg fel waren in de duels, echter de 1ste helft hielden onze meiden lang stand, af en toe kwamen we er gevaarlijk uit, echter in de 1ste helft was het IJmuiden die de 0-1 en 0-2 liet aantekenen, daarna kreeg Sophia en Welmoed twee grote kansen om de aansluitings treffer aan te tekenen. Het bleef bij 0-2 bij de rust.

De 2e helft kwamen we niet zoveel aan aanvallen toe maar we gaven ook niets weg, er werd door het hele team, net als de laatste weken erg hard gewerkt. Onze complimenten. Het bleef tot het einde 0-2.  Goed gedaan meiden!!!!

Volgende week wacht in de vroege ochtend opnieuw een thuiswedstrijd maar dan voor de competitie tegen  DSOV……