MO13-1 spannende wedstrijd

Voor de meeste meiden van de MO13-1  was het de 3e  wedstrijd op groot veld. Afgelopen zaterdag stond de 2e bekerwedstrijd op het programma thuis tegen Amstelveen Heemraad MO13-1.

We hadden maar liefst 15 meiden dus dat werd veel wisselen. Al gauw werd duidelijk dat de beide teams aan elkaar gewaagd waren, we zijn nog aan het kijken op welke positie iedereen tot zijn recht komt. Van de meesten weten we het wel, maar van een aantal toch nog een twijfel. Zeker de linkerkant zijn we nog aan het kijken omdat we maar 2 linksbenige speelsters hebben.

Op dit moment staat Helena linksachter,  terwijl ze rechtsbenig is,  maar  doet het heel goed op deze positie. Vorige week verloren beide teams met 3-0.  Na een kwartier spelen kwamen onze meiden verdiend op voorsprong door een doelpunt van Welmoed 1-0.  Helaas konden we het niet doorzetten naar meer doelpunten want vlak voor de rust werd het gelijk 1-1.  Het werd net als vorige week een leuke wedstrijd. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld.

Er ontstonden voor beide teams net als in e eerste helft een paar kansen. Amstelveen Heemraad had 2 snelle maar ook heel goede speelsters in het team en dat werd na 10 minuten duidelijk,  Amstelveen Heemraad had als tactiek de bal hard en ver naar voren schieten en dan gokken op de 2 snelle speelsters daar ontstond ook het 2e doelpunt uit, na  10 minuten in de 2e helft  werd het 1-2  uit zo`n bal die naar voren werd gepoeierd.

Onze meiden  toonden veer/wilskracht want niet veel later scoorde Milla de gelijkmaker 2-2. Met nog 10 minuten op het scorebord scoorde Amstelveen de 2-3. Maar opnieuw gaven onze meiden zich niet gewonnen want 5 minuten voor tijd was het Milla die de 3-3 scoorde in deze doelpuntrijke wedstrijd.

Volgende week wacht wederom een thuiswedstrijd, dan is IJmuiden de tegenstander dat tot nu toe beide wedstrijden ruim heeft gewonnen…..