MO13-2: Zevenklapper tegen Vitesse`22

Het was alweer voor de MO13-2 hun 3e wedstrijd binnen 6 dagen. In de aller vroegte op deze zaterdagochtend, stond er weer een thuiswedstrijd op het programma tegen Vitesse`22 MO13-1 uit Castricum. Vitesse`22 stond voorafgaand aan de wedstrijd hoger dan onze meiden. Vooraf meegegeven dat het misschien een moeilijke wedstrijd zou kunnen gaan worden.

Niets bleek minder waar, vanaf minuut één hadden we de druk op de ketel, de meiden lieten het tikkie takkie voetbal zien wat we gewend waren, ook werd er op de helft van de tegenstander gespeeld. Keeper Sara kreeg weinig te doen. Er werd erg goed gespeeld, we hadden 1 wissel. Dus de meiden moesten doorbijten. Na 10 minuten was het raak door Lana. Na 20 minuten stond er een tussenstand van 3-0 op het scorebord, jawel  een zuivere hattrick van Lana die alle 3 de doelpunten voor haar rekening nam, waaronder een penalty. De ruststand was uiteindelijk 4-0 door Liv. Zoals gezegd er werd goed gespeeld, weinig weggegeven. De tweede helft deed lang wachten op de doelpuntenmachine, na een kwartier bracht Dewi van randje strafschopgebied de stand op 5-0, het verzet was bij Vitesse allang gebroken, dat was de verdienste van onze meiden, de ene aanval was mooier dan de an dan de andere, waaronder ook  de 6e, Sophia scoorde op goed doorzetten van Lana. Uiteindelijk werd het een zevenklapper, het was opnieuw Lana die de 7-0 binnenschoot.

We hebben van jullie genoten, ff een paar dagen rust, zaterdag staat Hoofddorp uit op het programma.