MO13-2: 2 wedstrijden binnen 3 dagen

Het lijkt de Premier League wel, ivm vakantie waren we genoodzaakt om  2 wedstrijden te veschuiven. Afgelopen maandag was er de bekerwedstrijd tegen FC Almere en woensdagavond de competitiewedstrijd tegen Kolping Boys MO13-2.

Voorafgaand aan de wedstrijd was duidelijk dat Kolping Boys hoger staat genoteerd in de stand. Het was duidelijk dat we tegen grote meiden moesten opboxen. Waarschijnlijk allemaal 2e jaars.  We hadden 12 speelsters. Na een kwartier in de 1ste helft werd het 0-1 voor Kolping Boys door een eigen doelpunt. Ondanks dat Kolping Boys hoger staat genoteerd dan onze meiden, deze we niets onder voor de Alkmaarse meiden. We boden goed weerstand, te denken dat we nog voor de rust na in eerste instantie de paal geraakt te hebben, op 1-1 kwamen door een doelpunt van Liv. De 2e helft was Kolping Boys wat sterker maar dat leverde weinig kansen op, daarentegen hadden we een paar goede uitbraken ondanks wind tegen. Halverwege de 2e helft kwam Kolping Boys door een “zondags schot” op 1-2. Daarna kregen we nog een goede mogelijkheid om gelijk te maken maar de 1-2, door 2 ongelukkige doelpunten, werd ook de eindstand. Nogmaals ondanks deze week al een wedstrijd in de benen te hebben, boden we goed tegenstand.

Zaterdag a.s. spelen we onze 3e thuiswedstrijd op rij tegen Vitesse`22  uit Castricum.