MO13-2 wordt 3e bij Tos Actief

Wat een mooie zaterdagochtend, schitterend weer, een toernooi dat altijd doorgaat, bij slecht weer maken ze gebruik van de kunstgrasvelden van de buren. Maar goed het was schitterend voetbalweer. Voor dit toernooi hadden we 13 meiden geselecteerd:

Keepster:  Danae.  Verdediging:  Soesja, Lotte (die we in 2 wedstrijden ook als rechtsbuiten inzetten),  Floor,  Lieve,  Lisa.  Middenveld:  Donna,  Luna,  Jonna  (ook als verdedigster),  Dewi.  Aanvallers:  Lana,  Lima,  Fiona.  De eerste wedstrijd was tegen de thuisclub Tos Actief MO13-1. Alle wedstrijden duren 20 minuten. In deze wedstrijd hebben we veel kansen gehad, af en toe counterde Tos Actief gevaarlijk, dus we moesten blijven opletten. Het zat de MO13-2 niet mee, de lat, de keepster, alles stond ons in de weg. De wedstrijd eindigde dan ook waar het mee begon. Meteen er achteraan, tevens ff van veld verhuizen (Veld 4, de rest van het toernooi bleven we daar ook spelen), de tweede wedstrijd tegen AFC IJburg MO13-2, voor aanvang van het toernooi al gezegd dat dat onze sterkste tegenstander zal zijn, aangezien ze ook 1ste klasse spelen. Dat bleek ook, IJburg was sterker maar het leverde weinig kansen op, daarentegen gingen wij nu eens counteren, jammer we counterde prima maar die paar kansjes die we kregen gingen er ook niet in, daarentegen was IJburg met een schotje wel succesvol waardoor onze meiden met 0-1 aan het kortste eind trokken. Nu hadden we wat meer rust want onze 3e wedstrijd ging tegen het 2e team van Tos Actief MO13-2. Een wedstrijd die alle kanten op kan gaan, na 10 minuten keken we tegen een 0-1 achterstand aan maar vlak voor tijd scoorde Lana met het hoofd uit een corner van Jonna.  De eindstand was 1-1.  De laatste wedstrijd ging tegen Ilpendam MO13-1.  Dit was ook een gelijkopgaande wedstrijd waar we het af en toe moeilijk hadden, er moest gewonnen worden om toch nog een 3e plaats in de wacht te slepen. Uiteindelijk 5 minuten voor tijd was het Lotte die uithaalde en de 0-1 op het scorebord deed zetten. De MO13-2 hebben een prima resultaat behaald met een 3e plaats op dit sterk bezette toernooi, zoals verwacht IJburg was de winnaar….

Zaterdag a.s. staat voor de MO13-2 de uitwedstrijd tegen Zwanenburg (een oude bekende) op het programma, dat betekent dit seizoen de 3e wedstrijd al tegen Zwanenburg. De 1ste was een oefenwedstrijd waar we kansloos waren en de 2e wedstrijd in de najaarscompetitie wonnen we nipt in onze titelrace naar het najaars kampioenschap, waar we net voor Zwanenburg eindigde.  KOM ONZE MEIDEN in ZWANENBURG AANMOEDIGEN!!