MO13-2: Echte die hards in de vrieskou

Kou of geen kou, de meiden van de MO13-2 hoor je er niet over. Deze zaterdagochtend stond er een wedstrijd bij Velsen MO13-1 op het programma. Velsen MO13-1 is een oude bekende van ons, immers in de najaarscompetitie betrof het een thuiswedstrijd, dat was onze enigste verliespartij in de competitie, dus we hadden wat recht te zetten.

Helaas de weergoden hielpen er niet aan mee, gevoelstemperatuur min 30, iedereen was dik gekleed. We begonnen met wind tegen, onze meiden gingen er voor. Met Sara op doel, af en toe was Velsen zeer gevaarlijk maar Sara hield ons op de been, vooral één speelster blinkt echt uit bij Velsen dat was de spits, dat was ook in de vorige competitie zo, de verdediging met Mara, Soesja, Lotte, Lisa en Romi had er weinig grip op (de 2e helft ging het beter). Het middenveld stond ook weer als een huis met Donna, Luna, Jonna en Dewi. Er werd ondanks de tegenwind goed gespeeld, ook wij kregen kansen, wonder boven wonder gingen we met een 0-0 rusten. Ondanks alles was het een leuke partij, twee teams die aanelkaar gewaagd waren. De tweede helft dachten we “wind mee” maar de wind was gedraaid, onze aanvalsters, Lana, Lima, Liv en Sophia stichtten veel gevaar, maar de beginfase van de 2e helft was voor Velsen dat goed kwam opzetten, maar zoals het hele seizoen staat de verdediging als een huis, de meiden waren fel, `t is jammer dat we alleen voorin geen echte “beuker” hebben. De MO13-2 moeten het echt van de techniek hebben. Zoals gezegd het was een leuke wedstrijd, ook de 2e helft bleef het lang 0-0, maar na 20 minuten in de 2e helft GOALLLLLLLLLLL, het was Liv die de MO13-2 op 0-1 zette. Na die 0-1 werd het toch een beetje billen knijpen, we verdedigden knap de 0-1 voorsprong, bij Velsen lukte het maar niet na die 0-1 om de bal echt in onze strafschopgebied te krijgen. Uiteindelijk de laatste minuten konden we rustig uitspelen en zo wint de MO13-2 haar eerste voorjaarscompetitie wedstrijd met 0-1. Een knappe prestatie meiden!!!!!!!!!!!

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen FC Castricum, de koploper in deze competitie,  KOM  ALLEN  KIJKEN, ook is het nog zo vroeg!!!