MO13-2 worden 3e bij HBC

Na vorige week bij Swift een toernooi gespeeld te hebben stond er nu een toernooi bij HBC op het programma. Voor dit toernooi hadden we 7 Alliance teams aangemeld. Voor de MO13-2 begon het toernooi om 12.30 uur met een wedstrijd tegen een oude bekende uit de competitie HBC MO13-2.

Het waren korte wedstrijdjes van 10 minuten. Vanaf het begin hadden we met HBC geen problemen, het werd een terechte 3-0 overwinning door 2 doelpunten van Lana en 1 eigen doelpunt. Dus een beter begin konden we ons niet wensen. We wisten dat we in een zware poule zaten ook omdat het bijna allemaal teams waren die naar de 2e klasse zijn gepromoveerd. De 2e wedstrijd ging tegen AFC`34 MO13-6 uit Alkmaar. Dit team speelt in een jongenscompetitie waar ze als 2e eindigden, gelijk ons zwaarste opponent, dat bleek wel uit de veldverhouding maar we hielden goed stand, uiteindelijk werd het een 0-2 nederlaag. De 3e wedstrijd ging tegen RKDES MO13-1 uit Kudelstaart. Dit was een leuke wedstrijd, twee teams die aan elkaar gewaagd waren, achteraf hadden we de wedstrijd kunnen en moeten winnen omdat wij de betere kansen hadden, helaas het werd 0-0. Alle wedstrijden uit deze poule werden op 1 veld gespeeld dus je kon je tegenstander bekijken, al gauw was duidelijk dat we tegen grote meiden zouden spelen.

De laatste wedstrijd ging tegen FC Almere MO13-1, vooraf hebben we zitten rekenen, AFC`34 wint het toernooi, bij winst op Almere zouden we 2e eindigen, maar ook het team van Almere was een goed ingespeeld team, maar toch werd ook deze wedstrijd leuk, maar moeilijk, maar we hielden goed stand, het werd 0-0 waardoor de MO13-2 een mooie prestatie neerlegde op dit goed en sterk bezette poule van de MO13. De 3e plaats was het eindresultaat.

Volgende week wacht de MO13-2 een oefenwedstrijd in en tegen Hillegom MO13-1!!!!

Geschreven door Robin de Zwart

20180113 150125