MO11-2 thuis tegen BSM (verslag van Lieske)

Vandaag was ik (Lieske) aanvoerder en daarom maak ik samen met mijn moeder het verslag deze keer. We speelden tegen club BSM uit Bennebroek. De tegenspeelsters hadden ook een groen shirt aan dus wij speelden in het oranje ING hesje. De ING heeft ons vandaag geluk gebracht, of kwam het toch door onze inzet....?

Het was een spannende en goeie wedstrijd. Het eerste doelpunt leek van Luna te komen, maar was uiteindelijk een eigen doelpunt. Maar goed, die telt ook, dus we stonden 1-0 voor. Daarna had ik bijna een doelpunt gemaakt maar deze kwam tegen de paal en toen stond Welmoed er voor en schoot hem er wel in. Dus, 2-0. Toen appeltje met limo in de rust. Om er daarna weer vol tegenaan te gaan. De meisjes die wissel stonden, waren onrustig en stonden ongeduldig te wachten en wilden snel weer meedoen. De tweede helft maakte de tegenstander een mooi doelpunt. Die was echt niet te houden door Finley. De voetbalteams waren aan elkaar gewaagd want beide keepers hebben veel ballen tegen gehouden. Er werd wel weer wat geduwd, altijd door de tegenpartij natuurlijk :-) , ik viel zelfs nog op de grond door een flinke duw, maar we gaven niet op. En daarna was het door een doelpunt van Welmoed toch nog 3-1 geworden. Gewonnen!!!!!!!! Yes, dankjewel coach en dankjewel scheids ;-)  . En dankjewel lieve teamgenootjes voor de fantastische inzet.
Verslag van Lieske

Vorige week was de wedstrijd bij Sterker Door Wilskracht (SDW) in Amsterdam (verlag van Halina):
We kwamen op de club. We gingen inspelen om het andere team hard te verslaan!
Dat was niet zo: 3-3 is het geworden. Het was eerst 10 en in de tweede helft werd het eerst 1-1. Daarna 2-1 voor hen, maar toen 2-2 en 3-2. Uiteindelijk hebben we 3-3 gelijk gespeeld.