MO13-2 on tour in West Friesland (deel 2)

Na vorige week in Hoogkarspel een oefenwedstrijd gespeeld te hebben, stond er deze zaterdag voor de MO13-2 een oefenwedstrijd in en tegen Schagen op het programma. Vanwege de herfstvakantie waren er een paar meiden niet bij, toch waren er 7 meiden uit ons eigen team en 4 uit de MO13-1 en onze trainingslid was van de partij. Helaas was vandaag de wind spelbreker. De 1ste helft hadden we wind mee, het werd voetballen op de helft van de tegenstander. De hele 1ste helft hadden we een paar kansen maar het bleef bij 0-1 door een doelpunt van Eva. Dit bleek ook de ruststand te zijn. De 2e helft gaf zoals voorspeld een ander spelbeeld. Al gauw in de 2e helft scoorde Schagen de gelijkmaker 1-1. Pas na 20 minuten in de 2e helft kwamen we voor het eerst over de middenlijn. Een gelijkspel was verdiend geweest, maar sommige zagen op tegen die boomlange meiden van Schagen, de coach dat ze in een ander MO13 spelen, maar volgens ons denken we in MO15 of misschien wel MO17. Helaas uit een corner in de slotseconde, eigenlijk was het geen slotseconde, de scheidsrechtster liet 3 minuten te lang doorspelen, rolde de bal het doel in, zodoende werd het een 2-1 nederlaag!!

Volgende week wacht er eindelijk weer een competitiewedstrijd uit bij DIOS. KOM ALLEN KIJKEN in NIEUW VENNEP………