Toernooibeurs weer een groot succes

Afgelopen vrijdagavond vond er voor de 3e keer een toernooibeurs plaats in de kantine. Bij een toernooibeurs is het zo dat verschillende clubs bijelkaar komen om te onderhandelen omtrent toernooien. Het is daarom ook soms het “geven” en “nemen” van toernooien, maar dat hoeft ook niet. Voor de zomervakantie gingen de uitnodigingen de deur al uit, daar reageerden al verschillende clubs op. Na de zomervakantie gingen de reminders de deur uit, ook omdat sommige clubs de data van hun toernooien nog niet wisten.

De toernooibeurs duurt van 19-21 uur. Vaak loopt het nog wat uit. Bij de ingang kregen ze bij het melden per persoon één consumptiebon voor koffie of thee. Met de meeste clubs heb je alleen mailcontact, nu heb je er een gezicht bij. Er hadden zich 15 clubs zich aangemeld, ze waren ook alle 15 present. Als ik hoorde dat vorige week ergens anders een toernooibeurs was, daar meldde zich welgeteld één club zich aan. De deelnemers waren: Alliance, Foreholte, De Kennemers, DSOV, RCL, Always Forward, Geuzen Middenmeer, Overbos, Ter Leede, sv Nieuw Utrecht, WMC, FC VVC, RKVV Teylingen, TAVV (Ter Aar) en Hoofddorp. Het was zeer gezellig, er werd daarom ook alleen maar over voetbal gepraat, en een beetje over ervaringen gepraat.

Volgend jaar van vrijdag 1 t/m zondag 3 juni 2018 vindt het KiKa Alliance Jeugdtoernooi plaats, ons lustrum toernooi. Tot nu toe hebben alleen de teams/clubs die vorig jaar hebben meegedaan, maar ook die op de reservelijst stonden een uitnodiging gekregen. Het liep storm de afgelopen maanden, heel veel inschrijvingen, ook de toernooibeurs leverde weer verschillende inschrijvingen op.
Voor ons lustrumtoernooi in 2018 houdt de toernooicommissie zich aanbevolen voor suggesties, iets extra`s doen als het lukt.
Als je iets hebt voor ons lustrum kun je mailen naar: robinvoetbal@upcmail.nl of toernooi-cie@alliance22.nl

Volgend jaar waarschijnlijk ons 4e Toernooibeurs in oktober.

A22 Toernooibeurs 2017

Geschreven door Robin de Zwart