O14-2 eindelijk winst in spannende wedstrijd

Veld 2 was afgelast maar de thuiswedstrijd van de O14-2 ging door op kunstgras. Afgelopen zaterdag stond de wedstrijden tegen buurman DSS O14-4 op het programma. Na vorige week verlies bij Hoofddorp in een gelijkwaardige wedstrijd moest dit ook weer een leuke wedstrijd gaan worden. Voor deze wedstrijd hadden we 1 afmelding, dus een selectie van 14 spelers. De O14-2 begon niet goed aan de wedstrijd want DSS was sterker en leverde een paar kansen op. Na zo`n 10 minuten nam de O14-2 het heft in handen en domineerde maar het was oppassen voor de counter. Die counter kwam er nauwelijks, achterin hadden we na de fouten van vorige week toch alles in controle.
Het leverde de eerste helft aardig wat kansen op, maar net als vorige week wilde de bal er niet in, het zou een verdiende voorsprong zijn geweest mar we gingen met een 0-0 de rust in. De tweede helft zette de O14-2 het spelbeeld voort in deze leuk, attractieve wedstrijd, ook nu weer aardig wat kansen, er werd goed gecombineerd af en toe wat te lang met de bal lopen maar na 10 minuten spelen in de tweede helft was het via een schitterende combinatie Tom die de 1-0 binnenprikte. Daar was dan eindelijk de openingstreffer. Nu hopen dat er meer zou den volgen maar na 20 minuten was het opnieuw raak. Brody die al een paar kansjes kreeg was het nu die bal door het overvolle strafschopgebied heen schoot en zo de 2-0 liet aantekenen. Na die 2-0 dachten we er komen nog een paar doelpunten maar met nog ruim 10 minuten spelen was het DSS die vlak na de 2-0 de aansluitingstreffer scoorde. Daarna kreeg DSS nog één hele grote kans maar werd ruim naast geschoten, de laatste paar minuten was het toch billen knijpen, maar de O14-2 trok toch de 2-1 over de eindstreep. Het was van de O14-2 een prima wedstrijd het ontbrak alleen het scoren, anders was de score hoger uitgevallen.
Volgende week is in principe de O14-2 vrij ivm het oneven aantal clubs in de poule, misschien een oefenwedstrijd maar overal zijn zo`n beetje de velden vol.