O14-2 vergeet te scoren in Hoofddorp

Jawel ondanks de kou ging de wedstrijd van de O14-2 wel door, gezien de vele afgelastingen, we mochten aantreden op het hoofdveld van Hoofddorp. Je kan wel raden welk team de tegenstander is geweest.
GOED, Hoofddorp O14-3, een tegenstander die we vorig seizoen al een keer troffen met de D3, maar ook de afgelopen najaarscompetitie, beide keren in Hoofddorp, de laatste editie wonnen we met 3-6 in een zeer leuke wedstrijd, twee teams die aanelkaar gewaagd zijn. De wedstrijd stond voor 14.45 uur geprogrammeerd, dus laat in de middag. De O14-2 kwam goed uit de startblokken want binnen 2 minuten lag de bal al in het net van Hoofddorp, van dichtbij knalde Steven de bal hoog in de touwen. Je zou zeggen erop en erover, maar niets was minder waar. Binnen een paar minuten was het alweer gelijk, immers Hoofddorp had een paar snelle aanvallers in de voorhoede die onze verdedigers te snel afwaren, daarentegen kwamen er ook steeds goed uit met prima combinatiespel. Vooraf hebben we nog op corners geoefend, elke corner was gevaarlijk, ditmaal was Tom de aangever uit een corner waarbij Tomas met binnenkant voet de bal volleerde en zo de 1-2 liet aantekenen. Ook nu bleef de voorsprong niet lang staan want binnen de kortste keren stond het 2-2. Vorig seizoen kreeg dit team tegen Hoofddorp 2 penalties, deze gingen er allebei niet in, ook deze zaterdag kreeg de O14-2 een penalty toegewezen, ook dit keer ging de bal er niet in, Steven schoot hoog over. Daarvoor belandde er ook een bal nog op de paal, voor de rust hadden we al afstand moeten nemen waardoor de russtand op 2-2 bleef steken. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld ook nu werden er kansen gemist, het liep niet zo lekker als in de 1ste helft, de O14-2 kwam na 10 minuten in de 2e helft voor het eerst op achterstand 3-2. Na die 3-2 probeerden we nog wel gelijk te maken maar we werden afgestraft door de snelle jongens van Hoofddorp voorin, in plaats van dat de gelijkmaker op het bord kwam liep Hoofddorp uit naar 5-2. Daarvoor werd er door de O14-2 nog op de lat geschoten (misschien waren de goals wat lager). Er was nog 10 minuten te spelen, en weer uit een corner, ditmaal van Brody, joeg Joshua met het hoofd de 5-3 binnen. Daarna kregen we nog een paar kleine kansjes, totdat vlak voor tijd Hoofddorp de slot op de deur deed door 6-3 te scoren. Al met al een leerzame wedstrijd, we zullen maar zeggen, de eerste volledige wedstrijd in 2017, vorige week werd de oefenwedstrijd tegen IVV uit Landsmeer gestaakt na de 1ste helft ivm het slechte weer.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen DSS op het programma!!