JO14-2: DSS een paar maatjes te groot

Door het slechte weer was het grasveld afgelast maar de wedstrijd van de O14-2 tegen DSS O14-3 stond op het kunstgrasveld gepland. Het betrof een bekerduel, we hadden nog een kansje maar er moest dan wel gewonnen worden en de overige teams in deze poule moesten verliezen of gelijk spelen. Dus we hadden het niet in eigen hand. Onder een grijze hemel was al snel duidelijk dat we niets hadden in te brengen, de eerste paar minuten ging aardig gelijk op maar daarna konden de jongens niet meer hun medespelers vinden. Er werd heel erg slecht verdedigd, er ging niets goed, zulke wedstrijden zitten er helaas ook tussen. De ruststand was maar 0-3. In de rust hebben we nog wat puntjes op de i gezet. Maar in de tweede helft was gauw duidelijk dat we niets in te brengen hadden met een paar afstandschotjes, verder kwamen we helaas niet. Het ontbrak deze wedstrijd ook aan felheid, alle duels werden verloren. Uiteindelijk ging de O14-2 met 0-10 tenonder. Het is kort maar krachtig, hopende op volgende week eerherstel, dan staat de uitwedstrijd tegen Hoofddorp op het programma.