MO11-1 als Player Escort het veld op met Alliance 1 bij HBC

Na zaterdagmiddag een competitie wedstrijd gespeeld te hebben tegen  DEM, hadden de meiden deze zondag een druk programma.  We begonnen om 12.30 uur met een voorwedstrijd tussen HBC  MO11-2  -  Alliance  MO11-1.
Het werd een leuke partij, twee teams die aan elkaar gewaagd waren.  We hadden  8  eigen speelsters en  2 invalsters, dus 10 speelsters die eigenlijk allemaal een beetje zenuwachtig waren.

6 11 16 Voorwedstrijd bij HBC 7

We zullen maar zeggen gezonde spanning.  In de stromende regen althans het eerste kwartier, daarna kwam de zon door, begon de MO11 niet goed aan de wedstrijd. Binnen 10 minuten stonden we met 2-0 achter. Door wat omzettingen in het team,  o.a. Julie die van linksachter nu in de aanval gaat spelen,  dat pakte goed uit want Julie scoorde de 2-1, maar ook de 2-2.  Dit was tevens de ruststand.  De meiden wilden ook graag met Alliance 1 op de foto, dus in overleg met Gidon, de trainer/coach van het 1ste van Alliance spelen we de tweede helft wat korter omdat de jongens van het eerste om iets voor half 2 aan de warming-up begonnen. In het begin van de 2e helft kreeg HBC wat kansen. Verdedigend  stond het wel goed met Emmy,  Keet  en invalster Jonna. Eindelijk kwamen we in deze wedstrijd ook lekker aan aanvallen toe via Donna en Luna die beide helaas op de keepster strandde. Helena die overal kan spelen maar vandaag eerst op links en daarna op rechts in de verdediging stond.   Inval keepster Lara deed het prima. Daarna was het de beurt aan Alliance , via invalster Liv, die op het middenveld begon, maar door wissels in de aanval gezet, scoorde gelijk de 2-3  en  2-4.  Daarna deed HBC nog wat terug om het spannend te houden 3-4 waarna Milla de wedstrijd op slot gooide door de bevrijdende 3-5 te scoren.

Na de wedstrijd gauw naar het hoofdveld waar Alliance 1 al wachtte om met de MO11 op de foto te gaan. Daarna gingen alle meiden lekker aan de patat en limonade in de kantine van de Vriendenclub van HBC, daarna het veld op met de grote jongens van Alliance 1.  De meiden hadden genoten van deze mooie dag en een ervaring rijker.

Volgende week staat er voor de MO11-1  de uitwedstrijd bij  AFC  IJburg op het programma.