MO11-1: Verlies tegen de Koploper

Voor de MO11-1 werd het een latertje deze zaterdag. Er werd om 16.30 uur pas afgetrapt voor deze wedstrijd. Het was bijna donker, met de lichtmasten aan, het was koud, proberen toch de meiden zoveel mogelijk te laten spelen. Tien speelsters hadden we tot onze beschikking, Mara was er niet bij. Onze tegenstander DEM MO11-1 had maar liefst 13 speelsters tot zijn beschikking. Het waren grote meiden, je zou kunnen zeggen dat het bijna allemaal D-tjes zouden kunnen zijn. Vooraf wisten we dat DEM wekelijks veel doelpunten maakt. Dus we konden onze borst nat maken. Enfin, de 1ste helft verliep voor de MO11 een beetje stroef, het was eenrichtingsverkeer richting het doel van Ronja. Maar veel kansen leverde het niet op. Het was alleen mar tegenhouden wat de meiden prima deden. Ook Emmy was weer van de partij na een blessure van een paar weken. De kansen die DEM op een gegeven moment kregen werden wel gelijk doelpunten, de teller stond bij de rust op 0-4. De tweede helft heeft de technische staf wat omzettingen gedaan, Julie die normaal in de verdediging staat, hebben we nu in de aanval gezet. Dat leverde een paar keer rendement op, de MO11 kreeg zelf een paar kansjes om de nul weg te werken. Met Julie hadden we wat snelheid voorin, maar bij DEM liepen een paar lange meiden achterin. Na een leuke pot voetbal werd het uiteindelijk 0-5 voor het team uit Beverwijk. We kunnen zeggen een prima team prestatie.

Op de dag van dit schrijven zondag 6 november staat er voor de MO11-1 een voorwedstrijd op het programma bij HBC MO11-2, daarna gaan de meiden als player Escort het veld op met de grote jongens van Alliance 1!!