MO11-1 uitgeschakeld in de beker

Begin september werd er door de MO11 verloren in de beker van een selectieteam van Overbos. Omdat vorige week zaterdag de wedstrijd ivm te weinig speelsters (herfstvakantie) de wedstrijd niet door kon gaan hebben we deze inhaalwedstrijd kunnen spelen afgelopen woensdag bij Velsen MO11-1. Maar liefst 10 meiden gaven acte de presence op deze midweekse avond. De wedstrijd stond op het hoofdveld geprogrammeerd, het was duidelijk in de 1ste helft dat de wedstrijd voornamelijk op onze eigen helft zich afspeelde, af en toe hadden we door Milla en Dewi wat schaarse aanvallen. Door ons ijzer sterke verdediging leverde dit weinig kansen op voor Velsen. Het belangrijkste was dat de meiden er plezier in hebben, tot op vandaag lukt dit erg goed, gezien de goede opkomst bij zowel trainingen als wedstrijden.
Zoals de laatste weken, gaan we vrijwel elke wedstrijd met de brilstand rusten. Ook nu, en ook de laatste wedstrijden krijgen we begin van de 2e helft een doelpunt tegen. We waren amper 5 minuten verder in de 2e helft en de bal lag in het netje. Velsen had wat grotere meiden, vooral aan de linkerkant liep een speelster die behoorlijk snel was. Na wat spaarzame uitvallen waaronder Milla die alleen op de keepster af ging maar helaas inhield met schieten, aan de andere kant viel gelijk daarop de 2-0 door een afstandsschot, keepster Ronja was kansloos. Uiteindelijk werd het 3-0. De technische staf wil graag ook de ouders weer bedanken met een support.

Volgend weekend wacht de MO11-1 een een dubbel programma, allereerst zaterdag eind van de middag een thuiswedstrijd tegen DEM, één van de koplopers die er rustig op los scoort elke wedstrijd maar weer. De technische staf hoopt ook dat er weer veel supporters langs de lijn staan op deze meiden aan te moedigen. Volgende week zondag staat om 12.30 uur een oefenwedstrijd bij HBC op het programma waarna de MO11 als
Player Escort het veld opgaan en na afloop wordt er lekker patatjes en limonade geregeld door de Vriendenclub van HBC.