O14-2 Overwinning in Bloemendaal

Deze zaterdagochtend ging de O14-2 op bezoek in Bloemendaal. Bloemendaal O14-3 was de tegenstander. Ook de O14-2 zit eigenlijk in een verkeerde poule, 1ste klasse waar we eigenlijk 2e klasse moeten gaan spelen. Helaas onze overwinning bij DIOS, een leuke gelijkwaardige wedstrijd, kon ons niet in een 2e klasse poule brengen. Waar we in verschillende wedstrijden afgedroogd worden en waar de tegenstander veel beter was, zou Bloemendaal van het niveau moeten zijn als de O14-2. Op deze schitterende herfstzon, werd er om iets na elven afgetrapt voor deze wedstrijd. Al gauw kreeg de O14-2 een domper te slikken, door niet opletten kon Bloemendaal de 1-0 binnentikken. De jongens waren goed wakker geschud, niet veel later scoorde Joshua de 1-1 met een schitterend diagonaal schot.
Wat later bleek het zou voor de O14-2 de wedstrijd zijn van de afstandschoten, want ook de 1-2 kwam van een afstandschot van Tom. Het werd een leuke wedstrijd, gelijkwaardige teams, want nog voor het rustsignaal scoorde Bloemendaal de gelijkmaker 2-2. De tweede helft ging ook gelijk op, na 10 minuten was het Joshua die de 2-3 liet aantekenen, zijn tweede. Ook nu kon de O14-2 weer niet de voorsprong vasthouden of verder uitlopen, want niet veel later lag de 3-3 weer in het netje. De mooiste goal kwam in de 20ste minuut, van 25 meter scoorde Tom uit een vrije trap boven de keeper onderkant lat de 3-4, nu werd het tijd om de boel achterin dicht te gooien met wat omzettingen, de aanvallers lieten het team niet in de steek, Brody maakte aan alle illussies van Bloemendaal een einde door 3-5 binnen te tikken. Kort samengevat, een leuke wedstrijd waarin de O14-2 koelbloediger was dan Bloemendaal.

Volgende week geniet de O14-2 van een rustdag om ons voor te bereiden tegen nummer 1 in deze klasse RCH.