JO 15-3G: onderuit tegen DSK

Na de geweldige match tegen ’t Gooi, afgelopen zondag, waar iedereen scherp was in de regen hadden we hoge verwachtingen van de thuiswedstrijd – in de zon – tegen DSK. Maar het mocht niet zo zijn. Vanaf de 1e minuut liepen we achter de feiten aan. DSK bleek een degelijke ploeg, met snelle spelers en gaven weinig ruimte. Bij rust stonden we 0-2 achter, na twee droevige verdedigingsfouten. Maar ondanks het matige spel (slechte passes, teveel lopen met de bal, aan de verkeerde kant dekken) waren we eigenlijk nooit kansloos. We kregen aardige kansen voor Lune en Luca, de laatste na een goede pass van Anna.
In de tweede helft waren de meiden iets feller, wat halverwege een schitterende 1-2 opleverde. Lize maakte zich vrij en scoorde fraai via de onderkant lat. Daarvoor hadden we meerdere kansen, maar de voorzet of de eindpass was steeds niet goed. En toen zo’n goede 5 minuten voor tijd de 1-3 viel was het afgelopen. Het werd zelfs nog 1-5 in die paar laatste minuten……..