O14-2 2e helft weggespeeld

Na een oefenwedstrijd en een bekerwedstrijd stond voor de O14-2 de eerste competitiewedstrijd op het programma. Kolping Boys O14-2 uit Alkmaar was de tegenstander in deze thuiswedstrijd. Het waren lange gasten die uit Alkmaar. De O14-2 heeft te maken met ziekte en geblesseerde spelers, dus geen goed begin van het seizoen. Vandaag stonden er 12 spelers op het wedstrijdformulier, gelukkig hadden we genoeg spelers, een aantal spelers speelde op halve kracht wegens kleine blessures. De eerste helft begon klokslag 11.30 uur, Alliance was wat sterker maar leverde geen kansen op daarentegen had Kolping Boys wat kleine kansen die niet verzilverd werden. Na een kwartier spelen was het Bas die de rebound had na een vrije schop die de keeper los liet, dat betekende 1-0. Niet veel later was het 1-1 door een keepersfout van reserve keeper Brody, daarvoor had Kolping Boys legio kansen gekregen. Na 25 spelen was het Tom die zijn afstandsschot in het doel zag belanden, 2-1. Helaas ook deze voorsprong konden we niet vasthouden want niet veel later was het slecht verdedigingswerk, uit een voorzet kopte Kolping Boys de gelijkmaker binnen. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft kwam Alliance slecht uit de startblokken want binnen een paar minuten stond het 2-3. De koppies gingen hangen, de conditie speelde een grote rol, de O14-2 had de tweede helft niets meer te vertellen, na een redelijk goede 1ste helft, werd afgesloten met een slechte tweede helft, uiteindelijk stond er de 2-7 op het scorebord.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen DIOS op het programma.