Teamuitje D3

Afgelopen zaterdag heeft de D3 ook het seizoen afgesloten met een teamuitje bij RAPA NUI.  Zoals elk jaar maak ik voor de spelers een verslag in de vorm van een boekje met alle wedstrijden, standen, topscorers, verslagen en foto`s erin.  Op het strand  bij  Rapa Nui  heb ik een korte speech gehouden,  teruggeblikt op afgelopen seizoen waarin we  48  wedstrijden gespeeld hebben,  30 gewonnen,  7 gelijk en 11 verloren  met doelcijfers  175-57.Topscorer werd Brody met 58 doelpunten.

Van het team heb ik een pakket Texels bier gekregen maar ook een boekje met foto`s waarin de spelers ook iets over mij zeggen.

Ik dacht  het volgend seizoen wat rustiger aan te doen,  naast  de O14-2,  gaat mij dochter ook voetballen bij de ME1, daarin ben ik assistent trainer en ik doe samen met een vader van een vriendinnetje de coaching, daarnaast coördineer ik de  toernooien van de F t/m C  en  het KiKa Alliance Jeugdtoernooi.

OPROEP: Voor  de  ME1  hebben  we genoeg speelsters,  we willen graag nog een ME2  oprichten,  mochten jullie nog meisjes weten O11 die graag willen voetballen laat het ons dan weten!!!

Namens  de  D3,  volgend seizoen  O14-2,  wensen we iedereen  een fijne zomervakantie en tot volgend seizoen!!!

Robin de Zwart

(Foto's opvraagbaar bij mij)