Oefenwedstrijd D3 bij Overbos

Deze zaterdag stond voor de D3  een oefenwedstrijd bij Overbos  op het programma.  Zowel de jongens van Overbos  D3  en  Alliance  D3 gaan volgend seizoen naar de C.  Klokslag  11 uur werd er afgetrapt,  vanwege de hitte hebben we in onderling overleg besloten dat er na een kwartier een drinkpauze wordt ingelast.  De wedstrijd duurt dan 2x35 minuten.  Het hele seizoen hebben we veel spelers, maar juist deze wedstrijd kwamen we krap aan tot 11 spelers.  De jongens konden lekker ballen,  begin van de wedstrijd hadden we het beste van het spel maar nog voor de drinkpauze nam Overbos het heft in handen,  de jongens van de D3 waren niet erg bestand tegen de hitte,  wat wel opviel was dat Overbos heeeeeel    veel buitenspel stond, zodoende kon de schade beperkt blijven.  Overbos had twee jongens in het team dat waarschijnlijk naar de selectie gaat,  die staken ook met kop en schouders er boven uit.  Voor aanvang van de tweede helft kwam één van de coaches naar me toe om weer op 0-0 te beginnen,  ik dacht prima, maar nu weet ik waarom,  de selectiespeler lieten ze voorin spelen met als gevolg dat hij  binnen een mum van tijd  vier keer scoorde,  toen maar gevraagd aan de coach van Overbos gevraagd dat hij er maar uit gehaald moet worden,  en dat deed hij,  maar inmiddels weer een dikke achterstand.

Ach ja de jongens die er waren hebben lekker gebald,  en daar ging het om.

Volgende week zondag speelt de  D3  zijn laatste toernooi/wedstrijden van het seizoen  in Almere bij  AS80!!!!!