D3 Monsterscore in Hoofddorp

Deze donderdagavond stond voor de D3 de inhaalwedstrijd in en tegen Hoofddorp D4 op het programma. Het was tevens de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. De wedstrijd ging om des keizers baard, het uitgangspunt was daarom ook “maak er een leuke wedstrijd van”. De D3 zal deze competitie op een mooie 2e plaats eindigen. En het werd een leuke doelpuntrijke wedstrijd. We begonnen met wind tegen op deze heerlijke warme avond.
Maar toch binnen een minuut lag de bal in het net van Hoofddorp door Koen. Daarna nam Hoofddorp het heft in handen, dat resulteerde ook in de gelijkmaker. Maar de jongens van de D3 hadden er zin in, niet veel later scoorde Hugo de 1-2 na een mooie solo. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft was gauw bekeken want binnen een mum van tijd stond het voor de D3 1-4 door doelpunten van Joshua en Brody. De wedstrijd was gelopen de score liep uiteindelijk op naar 2-9 door doelpunten van Brody, Joshua (2x, totaal 3 in deze wedstrijd), Tijs en nog een keer Koen. Deze wedstrijd hadden we wat gewisseld want Bas die altijd in de verdediging staat had ik in de spits geposteerd en daan linksback elke wedstrijd kwam als wissel in het veld voor Tijs, dus rechtsbuiten.

Voor de D3 staan er nog een aantal toernooien op het programma, te beginnen a.s. zaterdag in Voorhout bij Foreholte en volgende week een toernooi op Texel.