C5 wordt tweede bij De Kennemers

Voor de C5 stond deze zaterdagmiddag het toernooi bij De Kennemers op het programma, met 13 spelers reisden we af naar Beverwijk. In de ochtend was het goed weer met geen wind maar `s middags hadden we met een strakke wind te maken. Voor aanvang van het toernooi werd er een minuut stilte gehouden van het overlijden van Johan Cruyff. De wedstrijden duren 30 minuten. De eerste wedstrijd was tegen Vitesse`22 C5 uit Castricum. De C5 speelde voornamelijk op de helft van de tegenstander, de counter was gevaarlijk via hun snelle linksbuiten. De C5 wint uiteindelijk door doelpunten van Fons en Hessel (2-0). Vanaf wedstrijd twee werd door de organisatie besloten om nu 2x 15 minuten, dus van helft wisselen. De tweede wedstrijd ging tegen De Kennemers C4. Aanvankelijk leken we het moeilijk te krijgen maar uiteindelijk wint de C5 met 2-0 door doelpunten van Thomas en Robin Fennis. Het kwam aan op onze laatste wedstrijd die moest gewonnen worden, De Kennemers C3 was de tegenstander, een fysieke ploeg waar Alliance het altijd moeilijk mee heeft. Het eerste kwartier belandde de bal op de paal voor de C5 en een minuut voor het fluitsignaal wist De Kennemers te scoren. Het tweede kwartier liepen we achter de feiten aan, helaas ging de wedstrijd verloren met 3-0. De Kennemers C3 had nog een wedstrijd te goed tegen De Kennemers C4. Het werd een wedstrijd dat nergens op sloeg, op een gegeven moment was het 10 tegen 7 spelers want één voor één stapten ze van De Kennemers C4 van het veld.
Maar goed de C5 wordt tweede op het toernooi van De Kennemers.

Volgende week wacht de C5 de thuiswedstrijd tegen Amstelveen…..