D3 nog steeds op titelkoers

In de vroege ochtend stond de wedstrijd bij DSS D7 op het programma. De eerste wedstrijd wonnen we met 5-2, ondanks de redelijk grote uitslag hadden we destijds het toch moeilijk tegen deze goede tegenstander.
DSS D7 stond op een eerste plaats met wel twee wedstrijden meer gespeeld als de D3. Maar er moest gewonnen worden. Net als in de heenwedstrijd hadden we nu ook weer moeite met DSS. Immers ze hadden een paar snelle jongens voorin lopen. Al na twee minuten was het raak voor DSS. De jongens hadden de slaap nog in de ogen, er werd slecht verdedigd waardoor DSS met een feme knal de 1-0 binnenschoot. De eerste helft was het gat tussen middenveld en aanval te groot.
Het bleef lang 1-0 maar na een kwartier mocht Tom op een mooie pass van Bas de gelijkmaker noteren. Daarna waren we ff de weg kwijt, want niet veel later nam DSS weer de leiding door een afvallende corner binnen te tikken. Weer 5 minuten later kwam DSS zelfs op 3-1 en weer werd er niet goed verdedigd, deze 3-1 was tevens de ruststand. De tweede helft begonnen we veel beter want na 1 minuut spelen bracht Tom de 3-2 op het scorebord. Er werd door de D3 veel beter gespeeld dan in de eerste helft, de aansluiting vanuit het middenveld was daarom ook veel beter. Twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Deze 3-2 stand hield lang aan, een kwartier voor tijd scoorde Yannick de verdiende gelijkmaker 3-3. Na de 3-3 kreeg DSS nog redelijke kansen maar werden van afstand ver naast geschoten. De D3 ging toch nog met de winst strijken door een minuut voor tijd de 3-4 door Brody binnen te schieten. Na het laatste fluitsignaal vlogen de jongens elkaar in de armen met deze mooie overwinning.
EEN KNAPPE OVERWINNING BOYS!!!!!!

D3OpTitelkoers

Woensdag wacht de D3 de bekerwedstrijd in de 2e ronde thuis tegen DIOS, voordat volgend weekend de D3 afreist naar Beverwijk om aldaal een toernooi te spelen bij De Kennemers…..