D2 Pijntjes

Vrijdagavond was het al duidelijk 5 spelers die kwamen trainen , de overige 10 spelers waren ziek ,zwak of op schoolbezoek. Echter tot mijn verbazing, op zaterdag waren er toch voldoende spelers aanwezig.
De tegenstander van vandaag was OG D1 . De D2 speelt in een mooie poule met alleen maar sterke tegenstanders. Omdat de focus van de D2 op de beker is gericht, hebben we nu de mogelijkheid om spelers op andere posities in te zetten. Niek centraal, Siebe Rechtshalf en Joost in de spits. Tijdens de wedstrijd merk je dat deze posities nog onwennig zijn, maar de jongens hebben voldoende talent om op meerdere posities te kunnen spelen.
De eerste helft was nauwelijks begonnen of de eerste speler Max raakte al geblesseerd en vroeg om vervanging. Onze hulp Gijs nam zijn positie over. Helaas zaten er op de reservebank voornamelijk spelers die geblesseerd of ziek waren.
De wedstrijd was spannend waarbij OG een licht overwicht had. De D2 kwam toch op voorsprong door een rush van Thomas die voorgaf op Gijs Bakker, deze nam de bal handig aan met rechts en scoorde met links. Helaas binnen enkele minuten was het OG dat gelijk maakte uit een counter. De verdediging stond op dat moment niet goed en de OG spits ging alleen op Justin af, de spits van OG scoorde een zeer mooi doelpunt.
Helaas viel de ene na de andere speler uit, Joost had last van zijn voet, Tobias van zijn knie en Joppe is nog steeds geblesseerd. Het gemis van Tobias in de verdediging is een aderlating, binnen 10 minuten in de tweede helft 3-1 voor OG. Het nieuwe centrale duo moest duidelijk nog wennen aan de posities. Ook kwamen we fysiek te kort, de tegenstander was groter en sterker, daarnaast zaten er zeer leuke voetballers in OG D1.