C5 wint eindelijk weer eens

De C5 trad op deze koude zaterdag aan tegen UNO C4. In het begin kwam de C5 moeilijk in zijn spel, UNO was sterker, maar naarmate de eerste helft vorderde kwam de C5 in zijn spel, na vorige week gelijkgespeeld te hebben in Amstelveen, waar we hadden moeten winnen. Halverwege de eerste helft kwamen we door Fons op 1-0 uit een prima vrije trap. Daarna waren er mooie combinaties te zien, maar onoplettendheid in de verdediging kwam UNO langszij 1-1. Daarna herpakte de C5 zich en werd sterker en sterker.
Via Thomas kwam de C5 op een verdiende voorsprong 2-1, die de bal over de uitgelopen keeper schoot. Dit was tevens de ruststand. De tweede helft gingen we op dezelfde voet verder als waar we de eerste helft gebleven waren. We waren sterker dan UNO, zowel de eerste als de tweede helft werd er net een beweging teveel gemaakt om de score uit te breiden. UNO speelde achterin op één lijn, we moesten het voorin hebben van de snelheid van Thomas. Het was ook Thomas die op snelheid de verdediging van UNO eruit liep en zijn tweede treffer van de wedstrijd in de boeken liet noteren. Niet veel later werd het toch nog spannend want UNO liet de aansluitingstreffer noteren 3-2, verder liet de C5 het niet komen, uiteindelijk was het Thomas die de wedstrijd op slot gooide 4-2.
De sportschool van afgelopen woensdag heeft de mannen goed gedaan, er werd voor elkaar in ieder geval geknokt.

Volgende week wacht de C5 de inhaalwedstrijd (thuis) tegen EDO…..