ME1 tovert een overwinning

Ja hoor, het is weer zo ver. Alliance meiden E1 hebben gewonnen. Onze coach John (mijn vader) zegt vaak tegen ons wat er beter kon. Maar vandaag zei hij dat het helemaal perfect was. Bij de aftrap van de tegenstanders dacht ik nog dat het moeilijk zou worden. Maar dan komt Katie met haar mooie schijnbewegingen. Ze paste toen naar mij en… BAM!!!! Het staat 1-0. Daarna kwam Lana er aan en je weet hoe ze is. Ze rondt altijd heel mooi af. Dus ze scoorde de 2-0. Ik ben eigenlijk helemaal kwijt wie er heeft gescoord maar we bleven voor. 3-0, 4-0, 5-0,6-0 en… ja toen ging het fout. Ze kwamen in goeie aanval ( Aalsmeer is ook zo sterk) en uiteindelijk kon de beste keeper Lize de bal niet houden en het werd 6-1. Maar Alliance ME1 geven nooit op en net voor de rust werd het 7-1. John gaf allemaal mooie complimentjes. Ja goed zo Jet, super dat je mee doet Noa, heel goed Katie, goed zo Fiene, geweldig Catelijne, ja, ja Lana ook heel goed. Goed gekeept Lize, Emma ook heel goed, en zo bleef het door gaan. Maar Aalsmeer had een goede keeper in de 2de helft dus de eindstand werd uiteindelijk: 10-1. En ik kan zeggen John was heeeeeel trots.

Groetjes: Mathil