C5 verliest laatste wedstrijd

Voor de C5 stond de laatste competitiewedstrijd op het programma in deze najaarsreeks. De thuiswedstrijd die vorige week werd uitgesteld naar vandaag tegen DIOS C6 met als inzet de vijfde plaats. DE verslaggever kwam uit Heerhugowaard waar de D3 speelde de tweede helft binnenvallen. Van horen zeggen begonnen we goed aan de wedstrijd maar na 10 minuten werd het allemaal wat minder, met als gevolg een 0-2 ruststand.
De tweede helft kreeg de C5 wat kleine kansjes maar hun keeper was een sta in weg, lange keeper, maar ook moeilijk om er voorbij te komen. Toch probeerde de C5 het toch om de aansluitingstreffer te maken, maar fysiek kwamen we wat tekort. Uiteindelijk werd het 0-4 voor DIOS.
De C5 speelde deze najaarscompetitie wisselend, een paar wedstrijden verliezen we op fysiek gebied denk aan wedstrijden tegen Hillegom, Geel Wit en Zandvoort, daarentegen speelden we een schitterende wedstrijd in Mijdrecht tegen Argon, dat als tweede eindigde in deze competitie waarin we net aan het kortste eind trokken. De C5 wint van de 10 wedstrijden er 5 met als doelcijfers 25-35.
Uiteindelijk wordt de C5 zevende in deze najaarscompetitie. Namens de C5 wensen we iedereen fijne feestdagen en een goed 2016!!!!!!