Strijden bij windkracht 8

IJburg AFC ME1-Alliance '22 ME1 van 5 december 2015

We kwamen daar aan en moesten gelijk een hele lange brug over lopen.
Er stond ook een hele harde wind, dus voetballen werd erg lastig. Het ging gelukkig wel gewoon door.
Na een mooi één-tweetje van Mathil en Lana en een mooie voorzet van Mathil, scoorde ik (Lima) al gelijk een doelpunt. Dat kwam omdat de keeper de bal los liet en zo kon ik de bal er heel gemakkelijk in schoppen. Zo werd het dus 1-0. De 2-0 werd gemaakt door Mathil na een mooie inworp van Lana.

Emma, Fiene en Jet waren echt heel goed bezig in de verdediging. De tegenstander schoot bij ons op de paal na een corner. Gelukkig maakte onze keepster Lize een paar hele mooie reddingen.
De bal kwam op een geven moment bij Cathelijne die heel hard en mooi de bal in de kruising van de tegenstander schopte. Het was al 3-0.
Meteen na het schot van Cathelijne scoorde de tegenstander bij ons in het doel, het was 3-1.
Vlak voor de rust maakte ze ook nog de 3-2. Na de rust maakte ze nog een doelpunten en werd het 3-3.

Het werd echt heel erg spannend en we wilden niet verliezen, dus gingen we nog meer ons best doen.
Omdat we zo erg ons best deden maakte Lana een doelpunt, het werd 4-3.
Daarna maakte onze keepster Emma, net als Lize , een paar hele mooie reddingen. Toen pakte Mathil de bal ze speelde hem naar Jet, Jet schoot hem naar mij en zo scoorde ik de 5-3.
We waren heel erg blij dat we hadden gewonnen, want de tegenstander was heel erg goed.