C5 verliest nipt van Argon (de koploper)

De C5 ging in de ochtend op bezoek bij Argon, of terwijl Mijdrecht, Utrecht. Een club dat ergens in de middle of nowhere zit. Ruim een half uur rijden. We wisten dat Argon de koploper was in de poule en dat het moeilijk zou gaan worden voor een goed resultaat. Niets bleek minder waar, de C5 kwam goed uit de startblokken Argon C3 werd vastgezet. Het eerste kwartier gaf de C5 de koploper het nakijken, uit een penalty was het Coen die de C5 verdiend op een 0-1 voorsprong zette. Dat duurde niet lang, Argon had voorin een handige speler lopen ik denk de beste uit hun team, nog voor de rust liep Argon uit naar 3-1. Tevens een onterechte strafschop aan de thuisclub gegeven. Ondanks het goede spel, bleef de C5 knokken voor een goed resultaat. Het resulteerde voor de rust in nog een paar kansjes, echter 3-1 was ook de ruststand. De tweede helft kwam de C5 weer goed uit de startblokken, Argon werd op eigen helft vastgezet, de C5 kreeg een corner die werd, dachten we langs de kant naastgekopt door Coen, plotsklaps schoot een Argon speler de bal in eigen doel, 3-2. Niet veel later werd het door Sam 3-3, die de verdediging te snel af was. Een terechte stand, de C5 voetbalde denk ik zijn beste wedstrijd van het seizoen, weer vlak voor tijd door een tweede strafschop die gegeven werd aan Argon, ook deze was dubieus, de C5 verloor deze match met 4-3, waar een gelijkspel beter op zijn plaats was geweest.