Alliance D2 heeft titel met een hand vast !

HBC D2 – Alliance D2

Vanochtend was het best vroeg, 9:15 verzamelen bij HBC , bekend met het parkeerprobleem wat daar heerst waren de meeste al wat eerder van huis gegaan want iedereen was op tijd !!!
De jongens kwamen ook gefocust en gedreven het veld op !
Want met deze wedstrijd wat er erop of eronder !!

De wedstrijd begon om 9:50 met de aftrap voor HBC welke direct doorstoomde richting het doel van Justin maar de verdedigers van Alliance waren allemaal wakker stopte de aanval af, waardoor het schot ver naast doel ging… Hierdoor was het gevaar al snel geweken …
Ja hoor we zijn paar minuten bezig en het begint te regenen het zit ons als ouders ook niet vaak mee :P

Eigenlijk is HBC de eerste 10 minuten niet op de helft van Alliance geweest,

Na minuut of 9 schoot max van een meter of 18 op het doel maar stuitte op de keeper
3 minuten later was het dan eindelijk zo ver een lobje van Niek over de keeper 1-0
We bleven vol in de aanval en schoten tot 5x voor langs maar ook HBC was 2 x gevaarlijk met een schot voorlangs.
En 2 corners de 1ste corner werd met mooie zweef duik weggewerkt door Justin en daarna via een kluts weer over de achterlijn
Weer een corner (de 2de) en die ging regelrecht in de kluts en werd goed uitverdedigd.

Tevens kregen we het voor mekaar op na een Block van de keeper van HBC de bal hoog over doel heen te schieten…
Maar dat hoort erbij…

Na 20 minuten spelen scoorde Dylan met een mooi schot de bal in het doel 0-2 (zijn 1ste van het seizoen)

We bleven maar aanvallen maar de ballen moeten tussen de palen en niet voor de palen langs
Vlak voor rust was het nog even spannend met een uitbraak van HBC maar met perfecte sliding van Tobias was dat gevaar ook weer geweken .

RUST

De 2de helft begon HBC veel beter en had Justin het ineens druk voor het doel een beeld dat we de 1ste helft bij het zelfde doel ook gezien hebben.

Na minuut of 15 kreeg Tobias een gemeen knietje van de aanvaller van HBC hij moest daardoor even naar de kant .

Na 22 minuten in de 2de helft scoorde thomas na mooie opbouw vanaf Justin via de verdediging en middenvelders naar de aanvallers .

Nog geen minuut later hing de bal weer in het alleen nu achter Justin 1-3 dit kwam door niet al te goed verdedigen en een verkeerde gok door Justin waardoor hij de verkeerde kant op dook

Vlak voor het eind liep het even uit de hand (1 minuut te gaan). Frank liep boos het veld in.

Wij als ouders hebbeb denk ik kunnen genieten van mooi voetbal, een gedreven Alliance, een goed keepende Justin en een gedreven gepassioneerde coach Frank

En natuurlijk de leiding in de poule … de vlaggen en T-shirts kunnen bijna besteld worden
Aan de feesttent de platte kar wordt al gewerkt ;)