C5 heeft de Benzema

De C5 trad om 10 uur aan in de thuiswedstrijd tegen FC VVC C4. VVC staat net onder de C5, om onze plaats vast te houden moest er gewonnen worden. Vandaag trad onze nieuwe aanwinst van Olympique Lyon Sam Burr
Voor het eerst aan, alles was nu geregeld, dus speelgerechtigd. De C5 heeft nu dus een sterke jongen voorin lopen, niet alleen sterk maar ook snel en een speler die kan scoren. We begonnen niet goed aan deze wedstrijd, kwamen onder druk te staan, de eerste de beste bal die naar voren werd geschoten kwam in bezit van Sam die op snelheid de verdediging eruit liep zijn inzet belandde tegen de keeper waarna Fons de 1-0 binnentikte, tegen de verhouding in, maar ook deze tellen.
Na de 20 minuten ging Pelle de fout in waardoor VVC kon tegenscoren 1-1. De C5 gokte op de snelheid van Sam, maar het lukte niet erg, maar een paar seconde voor het rustsignaal prikte toch Sam de 2-1 binnen. De tweede helft kwamen we beter uit de startblokken, VVC werd nog wel wat gevaarlijk, de C5 deed niet veel onder voor de grotere gasten uit Nieuw Vennep, de C5 liep ineens gemakkelijk uit naar
4-1, onze nieuwe aanwinst scoorde drie keer, waarna Stijn, normaal verdediger, in de spits gezet werd en met een kopbal de 5-1 binnenknikte. Dit werd tevens de eindstand. We hebben leuke wedstrijd gezien met een goede overwinning.

Volgende week wacht de uitwedstrijd in Mijdrecht tegen Argon……