D3 biedt goed tegenstand tegen een 2e klasser

Het was rustig op de velden van Alliance,  op deze inhaal/bekerdag,  voor de D3 stond er GEEN competitie wedstrijd op het programma,  vandaar dat de D3 toch het veld in kwam,  ditmaal een oefenwedstrijd tegen Zandvoort D1.  De bedoeling was de D2 van Zandvoort maar die kregen een inhaalwedstrijd voorgeschoteld,  vandaar  dat  Zandvoort D1 bereidt was om als sparringpartner te dienen.  Een 2e klasser,  maar wel goed voor de jongens dat ze ff een wat zwaardere tegenstander kregen. De eerste helft bood de D3 heel erg goed tegenstand, het was wel duidelijk dat de D1 van Zandvoort iets wat betere ploeg was maar er ontstond toch dreiging van de D3.  Het leverde was kansjes op, de D3 trad met wat invallers aan, Janou, Robin Fennis  en Justin waren de invallers, ware het niet dat Johan zich `s ochtends  zich ziek afmeldde. Dus met 12 spelers begonnen we aan de wedstrijd. De ruststand was 0-0.  De D3 deed het heel erg goed, hopende dat het 2e helft precies hetzelfde beeld geeft. Begin van de 2e helft kon je zien dat het wat beter stond, weer ontstonden wat kansjes, helaas viel de 0-1 na 10 minuten in de 2e helft.  De jongens konden het niet belopen, Zandvoort had immers wat snelle mensen voorin staan,  niet veel later viel de 0-2 achter keeper Robin Fennis. Helaas voor de D3  viel ook nog de 0-3 als eindstand,  de D3 speelde een prima partij,  op naar volgende week waar het wel om het echie gaat.

Volgende week is VSV  in de vroege ochtenduren de tegenstander.