Oefenwedstrijd tussen de O10 1\2 en de E2\3 groot succes.

Geen competitie dus wat ga je dan doen? Nou lekker oefenen natuurlijk. Er moet wel gevoetbald worden! Om het oefenwedstrijdje nog wat spannender te maken werd er vandaag op het grasveld 9 tegen 9 gespeeld door de jongens. Speciaal voor deze wedstrijd speelden beide teams in een gelegenheidsformatie. Het eerstejaars team had spelers uit de O10-1 en 2, en zelfs een Fje op goal. Het tweedejaars team bestond grotendeels uit spelers uit de E2, aangevuld met spelers uit de E1 en E3.
Voor de meeste jongens was dit de eerste keer dat ze op een groot veld (van strafschopgebied tot strafschopgebied) met net wat grotere doelen speelden. En ook weer eens op echt gras. Het was even wennen maar ze pakten het goed op. De teams deden niet voor elkaar onder. Het was wel duidelijk dat de E2\3 fysiek een jaar verder zijn maar dat compenseerde de O10 1\2 met techniek en goed veldspel. Zo ontvouwde zich een spannende wedstrijd die uiteindelijk door de E2\3 combinatie werd gewonnen met 5:3.
Moe maar voldaan kwamen de teams na een uur spelen gebroederlijk het veld af. Dit gaan we zeker nog een keer doen!

Na de wedstrijd hadden de jongens ook nog een mooie boodschap: https://www.facebook.com/alliance22E6/videos/1637652159838129/