ME1 met winst de poort uit bij Kadoelen

De eerste 5 minuten gebeurde er nog niks. Opeens komt een mooie schot van Jet en dan………… GOAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En zo komen de doelpunten van links en rechts. Het staat dan 5-0 en we zitten pas in de eerste helft.

We moesten tegen Kadoelen. Daar zijn we altijd winnend de poort uit gegaan. Maar nu verder met de wedstrijd. Heeft iedereen genoeg limonade gedronken? Het staat dus 5-0. Maar daar laten de Alliance meiden ME1 het niet zomaar bij zitten, dus we maken er 6-0 van. Maar we zijn nog niet klaar hoor, denken Alliance meiden ME1 en zo gebeurt het 7-0. Dan gaat het even mis.
Kadoelen gaat ervandoor met de bal en schiet………… NEEEEEEEEEE 7-1 !!!!!!!! We denken altijd van te voren dat we geen doelpunten door gaan laten en dan gebeurt het toch. Dit is niet persoonlijk hoor voor Lize en Emma die allebei heel goed keepten.

En nu we het daar toch over hebben, we hebben allemaal heel goed gespeeld. Uiteindelijk gingen we met 9-1 weer happy door de poort van Kadoelen naar buiten, want we hebben ze echt een poepie laten ruiken (dat zeggen Jet en ik altijd). Nu gaan we nog even doornemen wie er hebben gescoord. Want zonder scoren kunnen we ook niet winnen. Jet heeft 1 keer gescoord Cathelijne 1 keer of 2 keer? Want Cathelijne had ook nog tegen de tegenstander geschoten en gescoord. Ik tel het gewoon mee. Dus Jet 1 keer, Cathelijne 2 keer en Lana ook 1 keer. Maar van wie waren de andere doelpunten ook alweer?

Mathil Weich (5 doelpunten)