C5 verliest van fysiek sterker Hillegom

Ondanks het begin van de herfstvakantie kwam ook de C5 in actie in en tegen Hillegom. Dit keer was Hillegom C5 de tegenstander. De strijd om de derde plaats. Voor aan vang van de wedstrijd was duidelijk dat we met een tegenstander te maken zouden krijgen, dat wel op een B of een A team lijkt. Zeer grote, forse jongens maar dan niet één of twee maar het hele team. De wedstrijd was net begonnen, de C5 kreeg toch de eerste grote kans via Fons zijn kopbal belandde net naast het doel. Zeker begin van de eerste helft konden we goed meekomen, daarna legde we het toch af tegen het fysieke geweld van Hillegom. Ten eerste hadden ze een hele snelle spits voorin lopen, als hij de bal kreeg was het toch gevaarlijk voor de goal, maar vooral zoals gezegd fysiek moesten we het afleggen tegen dit team.
Na 10 minuten viel het eerste doelpunt gevolgd niet veel later door de tweede treffer van Hillegom. Uiteindelijk gingen we met een 3-0 ruststand de kleedkamer in. Het was nu belangrijk dat we gewoon blijven voetballen en niet opgeven. De eerste helft speelde de C5 gewoon goed, bleven voetballen ook na de derde treffer. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld, de C5 bleef lekker voetballen maar via hun snelle spits bleek het toch moeilijk achterin om die snelle spits bij te benen. Hillegom liep snel uit naar 6-0, maar de C5 kreeg in die tussentijd toch wat mogelijkheden, het is duidelijk dat we een koele afmaker missen, want zeker 2 a 3 doelpunten had er zeker ingezeten. Helaas werd de eindstand van 8-0 bereikt. Voordeelpunten na deze wedstrijd zijn, we bleven voetballen, lieten de koppies niet hangen, helaas tegen dit fysieke geweld konden we niet opboksen.

Volgende week wacht de C5 de inhaal/bekerwedstrijd uit bij Terrasvogels, eigenlijk een wedstrijd waar niets meer op het spel staat.