D3 krijgt eindelijk tegenstand van Terrasvogels

Vooraf kreeg ik de vraag wanneer krijgen we een goede tegenstander,  we winnen alleen maar met grote cijfers.  Dat kan vandaag wel eens gebeuren,    Terrasvogels D2  heeft tot op vandaag  maar 1 doelpunt tegen.   De tribune zal vol met Alliance supporters.  Terwijl wij al klaar stonden moest Terrasvogels nog de warming-up doen, scheidsrechter stond al klaar,  vanaf het begin hadden we goed de druk erop we speelden op de helft van de tegenstander.   We moesten alert zijn op de uitbraken,  ze hadden immers snelle buitenspelers.  Met  Bas achterin werd iedere keer de aanval van Terrasvogels stop gezet.  Al gauw bleek dat ze een goede verdediging hadden, onze spitsen kwamen er moeilijk doorheen.  De  D3 kreeg weinig kansen, het was moeilijk voetballen tegen deze tegenstander.  Tien minuten voor rust was het raak,  de 1-0 kwam via tikkie binnendoor (in buitenspelpositie),  helaas liet Koen de bal glippen, maar niets aan te doen.  Alliance herstelde zich goed,  druk naar voren, totdat Silven een wereldgoal maakte randje strafschopgebied, de bal verdween over de keeper in de kruising,  gelijk blies de scheidsrechter af voor het rustsignaal.  De tweede helft begonnen we niet goed, er werd slapjes gespeeld, misschien omdat het een aantal weken te makkelijk ging.  Na vijf minuten kreeg keeper Silven een terugspeelbal die hij met zijn hand aanraakte,  je zou zeggen een indirekte vrije trap,  op geschreeuw van de coach van Terrasvogels,  floot de scheidsrechter pas.  Uit een vrije trap stonden er een paar mensen vrij voor de goal waar Terrasvogels de bal in de touwen joeg.  Dat betekende weer een achterstand.  De laatste tien minuten werd er eindelijk druk gezet, jammer dat de gelijkmaker niet viel,  wat verdiend was geweest.  Twee gelijkwaardige teams.

Al met al ze hebben goed gespeeld,  gevochten om toch de gelijkmaker te scoren.