TOERNOOIBEURS ZEER GESLAAGD

Afgelopen vrijdag hebben we voor de eerste keer een toernooibeurs georganiseerd in de kantine van Alliance. Na vorig jaar 2 toernooibeurzen bezocht te hebben in Delft en Leidschendam, gevolgd door een beurs in Purmerend hadden we het in de auto onderweg naar huis erover dat het misschien leuk lijkt om dit bij Alliance te organiseren. De meeste beurzen worden op maandagavond gehouden, echter wij kozen ervoor om dit op de vrijdagavond te houden ook omdat de meesten vrij zijn de volgende dag.
Gezien de aanmeldingen bleek dit een goede keuze te zijn geweest. In juni gingen de eerste uitnodigingen de deur uit. Gevolgd in augustus/september de reminder en de clubs die zich aangemeld hadden daar heb ik 3 weken voor aanvang van de beurs om een bevestigingsmail gevraagd. Er hadden zich maar liefst 22 clubs zich aangemeld waarvan er 15 clubs dit bevestigd hebben. Uiteindelijk waren er afgelopen vrijdag 14 clubs die acte de presence gaven. De volgende clubs waren present: Alliance`22, ODIN`59, Sporting Andijk, HBC, WV-HEDW, sv Overbos, Expersport dat de Amsterdam Cup organiseert (2-daags toernooi), FC Velsenoord, DSOV, RCH, sv Zandvoort, Stormvogels, Kon. HFC, De Kennemers, vv Zwanenburg.
De beurs duurde van 19.30-21.00 uur. De laatste clubs gingen weg rond de klok van 21.30 uur. Veel clubs waren nog nooit bij een toernooibeurs geweest. Alles wees de weg vanzelf. Toernooicommissies die ik al jaren via de mail spreek ontmoet je nu op zo`n beurs. Echt in de buurt heb je geen beurs, van veel clubs hebben we hele leuke complimenten ontvangen. Mijn zoon Mika zat bij de ingang om de clubs te ontvangen en aan te kruisen welke clubs er naar binnen gaan en ze één consumptie te geven voor een kop thee of koffie en daarna voor eigen rekening.
Dus al met al een zeer geslaagde avond, dus volgend jaar voor herhaling vatbaar!!

ToernooiBeurs

Geschreven door Robin de Zwart