C5 wint met 4-2 van HBC

Rond het middaguur stond er de thuiswedstrijd tegen HBC C4 op het programma, althans thuiswedstrijd deze wedstrijd werd gespeeld bij THB. We hadden wat in de opstelling gerommeld door middenvelder Fons nu in de spits te zetten en Thomas begon als rechtsbuiten. HBC C4 is een tegenstander die we zouden moeten kunnen hebben. In de beginfase werd er rommelig gespeeld, Na ruim 10 minuten kwam de C5 verdiend aan de leiding door Fons, deze competitie nog niet gescoord, de C5 speelde niet goed, in vergelijking met de vorige wedstrijd werd er nu niet gevochten om de bal, en ook niet gewerkt voorelkaar.
Dus maar kijken of we deze pot konden winnen. Fons op de nummer 9 positie wierp z`n vruchten af, de eerste helft maakte hij een zuivere hattrick wat de 3-0 betekende. Daarna liet de C5 de koppies hangen, er werd onnodig een strafschop weggeven waardoor het 3-1 werd. Nog voor de pauze was het alweer Fons, jawel zijn vierde, dat de 4-1 ruststand betekende. De tweede helft kunnen we kort over zijn, een helft om snel te vergeten, er werd geen echte kansen gecreëerd, maar er werd ook weinig weggegeven. De C5 wist de tweede helft niet te scoren, alleen door wild uitkomen van Pelle, wees de scheidsrechter resuluut naar de stip. Pelle was op deze inzet kansloos, de eindstand werd 4-2, de drie punten zijn binnen!!!

Zaterdag a.s. wacht de uitwedstrijd in Vijfhuizen tegen DSOV.