D3 behaald monsterscore in Spaarndam

Rond het middaguur trapte de D3 af in Spaarndam tegen Spaarnwoude D2. De selectie reisde af met 16 spelers richting Spaarndam. Weer geen afzeggingen. Grote klasse. De coach maakt elke week een schema met wissels. Dat bevalt tot nu toe prima. Al gauw was duidelijk dat het geen partij zou zijn. De D3 raakt steeds meer opelkaar ingespeeld. Al vroeg in de wedstrijd kwamen we op 0-1 door Tomas. We speelden niet echt goed de eerste helft, maar het scoren gaat de D3 tot nu toe goed af. Het zijn steeds verschillende spelers die goals maken. Omdat de teller snel opliep gingen we de rust in met een 1-7 stand. Voor de rust kreeg Spaarnwoude nog een strafschop die werd naast geschoten. Maar in blessuretijd scoorde Spaarnwoude nog tegen. Dat zat mij niet lekker dat tegendoelpunt. In de kleedkamer de jongens nog gezegd dat ik minimaal de 15 wil halen, ook omdat iedere speler dan denkt van we staan ruim voor we doen er niets meer aan. Ze pikten het gelukkig goed op. De drang naar de goal was sterk om toch die 15 te halen. Uiteindelijk werd het 1-16 voor de groen-zwarten. Nog even de doelpuntenmakers op een rijtje: Brody (4), Tijs (3), Yannick (2), Tom (2), Tomas, Joshua, Silven, Koen en Hugo (ieder 1x).

Volgende week wacht de D3 de thuiswedstrijd tegen IJmuiden!!!