C5 wint bij DSS in de vroege ochtend

Rond de klok van half 9 stond de competitiewedstrijd tegen DSS C7M op het programma, dus we moesten vroeg uit de veren. We hadden 14 spelers tot onze beschikking. Wat ze bij DSS altijd doen is een soort van Champions League opstelling, dat doen ze heel leuk. We begonnen met Tijn, Thomas en Stijn als wisselspelers. Vanaf minuut één was duidelijk dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden. Deze meiden lieten zien dat ze goed samen kunnen spelen. We hadden het geluk dat ze niet zulke snelle speelsters voorin hadden lopen, de C5 bleef daarom makkelijk overeind, er werd hard voor elkaar gewerkt, zo willen we het elke week zien, alleen de vele corners die DSS kreeg kwamen gevaarlijk voor de goal. Het bleef lang 0-0, maar in de 20ste minuut was het toch raak door een schot van Hessel, het was een foutje van de keepster, maar ook deze tellen. We gingen daarom met een 0-1 voorsprong de rust in. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld, DSS dat goed combineerde en de C5 dat hard werkte voorelkaar. Dat was prima. Ook nu werd er weinig weggegeven. De C5 gokte voorin op de snelheid van Thomas. Een paar keer lukte het om de bal diep te spelen maar de ballen kwamen net niet aan. De tweede goal was een goed uitgespeelde aanval. De bal werd van achteruit ingespeeld op Hessel die niet zelfzuchtig is en prima op Sierd speelde die op zijn beurt prima inschoot. Dit betekende de 0-2. Er was nog ongeveer 10 minuten te spelen. De C5 hield goed de voorsprong vast tot het einde, zodoende wint de C5 in een leuke pot voetbal met 0-2.

Zaterdag a.s. staat de thuiswedstrijd tegen HBC op het programma, althans deze wordt bij THB gespeeld!!!