D3 boekt tweede zege

Na vorige week waar de D3 Geel Wit oprolde volgde vandaag het duel tegen Stormvogels D3. Stormvogels had de eerste partij dik verloren, dus eens kijken of de doelpuntenmachine ook vandaag opgang zou komen. De eerste 10 minuten was de D3 zoekende. Pas daarna was het Joshua die de 1-0 binnenschoot. Het ging een beetje moeizaan waarschijnlijk ook omdat je weinig tegenstand kreeg, Stormvogels had één snel spelertje erin staan dat was dus oppassen. Via Tijs en Brody kwam de D3 nog voor de rust op 3-0, waarna Tom van afstand schoot en Hugo de bal binnentikte uit de rebound.
Dus we gingen met een 4-0 voorsprong rusten. We waren toch niet tevreden want er werd te weinig gescoord. De tweede helft was hetzelfde spelbeeld, in de rust gezegd nog dat er wat zuiverder op doel geschoten moest worden. De D3 kwam via Hugo op een 5-0 voorsprong, waarna Steven en Brody, zijn tweede na een knappe solo van Tomas de 7-0 binnenprikte. De mooiste aanval was ook gelijk het laatste doelpunt van de D3. Na een afgeslagen corner van Stormvogels, kwam er de vlijmscherpe counter, het begon op eigen helft, Yannick veroverde de bal en speelde direkt Tijs aan op de helft van de tegenstander, helaas belandde zijn schot op de keeper waarna Koen de rebound had en de 8-0 liet aantekenen, dit werd tevens de eindstand.

Volgende week wacht de D3 de uitwedstrijd bij Spaarnwoude!!