C5 lijdt nederlaag

Na vorige week, uit bij Bloemendaal waar we met 0-6 wonnen, gingen we vol vertrouwen beginnen aan de thuiswedstrijd tegen Geel Wit C3. Geel Wit had aardig wat boomlange spelers in het veld staan. We wisten vooraf dat Geel Wit nog alleen maar gewonnen had de afgelopen periode met ruime cijfers. Dus de beuk moest erin. Helaas liep het anders vanaf minuut één was duidelijk dat het een moeizame pot zou worden. Geel Wit nam de leiding, na een aantal gemiste kansen, al vroeg in de wedstrijd werd het 0-1.
Na 20 minuten spelen kreeg de C5 een vrije trap die door Stijn genomen zou worden. Het was randje strafschopgebied, door een blunder van de keeper kwamen we ietwat gelukkig op 1-1. Dat hoort er ook allemaal bij. Daarna regende het nog kansen voor Geel Wit, ze schoten alleen de bal niet in het doel. Nog voor de rust kwamen we door Laurens Jue op 2-1, ietwat geflatteerd. De jongens deden wat ze konden, maar veelal niets in te brengen tegen die lange gasten van Geel Wit. Na de pauze stortte het team volledig inelkaar, er werd teveel ruimte weggegeven. Geel Wit liep uit naar 2-6 waar de uitslag hoger had uit kunnen vallen.

Jongens volgende week beter dan wacht DSS op ons!!!