Eindelijk winst voor de C5

Voor de C5 werd het tijd dat er eens gewonnen gaat worden, de laatste weken waren we er dichtbij, maar steeds net niet. Deze middag reisde de C5 af naar Bloemendaal. De C6 van Bloemendaal was de tegenstander. Terwijl de C5 op het veld stond te wachten, Bloemendaal stond nog op een veld ernaast in te trappen, en maakten geen aanstalte om richting het speelveld te gaan totdat de scheidsrechter er werk van ging maken, dus de wedstrijd begon vijf minuten later. Enfin kijken of de C5 nu wel die belangrijke overwinning binnen kan halen. Al gauw was duidelijk dat de C5 alle vrijheid had om het balletje rond te tikken en zodoende op de helft van de tegenstander kan voetballen. De C5 was sterkerm maar pas na een kwartier kwam de C5 door een mooi geplaatste boogbal op 0-1 door Laurens Jue. Niet veel later was het Sierd en Coen die de 0-3 ruststand aantekende. In de rust de jongens nog voorgehouden dat ze dit niet meer uit handen moeten geven. Het begin van de tweede helft werd de C5 een beetje overlopen op het middenveld, maar echte grote kansen leverde dat voor Bloemendaal niet op. Na tien minuten in de tweede helft nam de C5 het heft weer in handen wat resulteerde in de 0-4 door Thomas. Daarna werd Bloemendaal toch een beetje weggetikt, via Sierd en Thomas werd het 0-6. DE mooiste treffer werd bewaard tot het einde die kwam van de voet van Coen, aan de zijkant van het strafschopgebied krulde hij de bal in de kruising….Dit betekende de 0-7 eindstand.

Een prima begin van de competitie, zaterdag wacht de C5 de thuiswedstrijd tegen Geel Wit……..