D3 heeft de smaak te pakken

Deze zaterdagochtend reisde de D3 voor de tweede keer af naar Geel Wit, na mid weeks tegen de D3 van Geel Wit gespeeld te hebben was nu de beurt aan Geel Wit D2, dit keer betrof het de eerste competitiewedstrijd. De D3 blaakt van zelfvertrouwen, na de afgelopen weken monsterscores behaald te hebben, was het de vraag of dit vandaag ook weer ging lukken. De wedstrijd ving rond half één aan. Vanaf het begin af aan was duidelijk dat de D3 de betere ploeg was. Helaas was het nog niet aan de score te merken. Er werden veel kansen gemist in de openingsfase, pas na een tien tal minuten spelen was het Silven die de score opende 0-1. Na die 0-1 waren er prachtige combinaties te zien, je kan merken dat het team steeds meer opelkaar ingespeeld raakt. Na een kwartier was het Joshua die via een been van de tegenstander de 0-2 liet aantekenen. Niet veel later was het uit een corner van Brody 0-3, de keeper werkte de bal in eigen doel. De spelers dachten dat wordt een makkie, Geel Wit scoorde tegen waarna Silven de 1-4 ruststand liet aantekenen. Na de hervatting zag je hetzelfde spelbeeld, de D3 die op de helft van de tegenstander speelde, het was toch Geel Wit dat de marge verkleinde tot twee doelpunten. Daarna ging het snel, via Brody, Tijs en Koen wint de D3 met 2-7 van Geel Wit.

Prima overwinning, a.s. zaterdag wacht voor de D3 de thuiswedstrijd tegen Stormvogels……